7 найочікуваніших голівудських прем’єр року

6 лет назад 0

В ніч з 4 на 5 лютого в США пройшла фінальна гра НФЛ, відома під назвою Супербоул. За традицією, в рамках телеефіру були показані трейлери очікуваних фільмів.

Фактично Супербоул також є головним часом для Голлівуду для демонстрації своїх останніх робіт. Щороку там показують нові трейлери для фільмів, які показуватимуть в кіно протягом наступних 12 місяців, пише stuff.co.nz.

"Хмарочос", реж. Роуссон Маршалл Турбер

Головну роль у фільмі виконав Дуейн Джонсон, який грає Уілла Форда, колишнього співробітника ФБР і ветерана війни, який втратив ноги. Після завершення військової кар'єри він займається оцінкою безпеки будівель. Його відправляють у відрядження в Китай, де й відбувається катастрофа. Фільм виходить 12 липня.

"Парадокс Кловерфілд" реж. Джей Джей Абрамс

За сюжетом вчені на орбіті експериментують з новим пристроєм, який здатний вирішити світову енергетичну кризу, але"що щось іде не так" і в наш світ проникають представники альтернативної реальності. Судячи по трейлеру, фільм розповість про передумови катастрофи, показаної в "Монстро". Фільм доступний на сервісі Netflix з 5 лютого.

"Світ Юрського періоду 2" реж. Хуан Антоніо Байора

Герої фільму спробують врятувати динозаврів з острова, яким загрожує знищення через потужного виверження вулкана. Під час операції вони дізнаються про змову, загрозливому всій Землі. Прем'єра фільму запланована на 2018 рік.

"Червоний горобець", реж. Френсіс Лоренс

Домініку Єгорову проти її волі вербують до російської секретної служби у ролі "горобця" — професійної звабниці. Домініка вчиться використовувати своє тіло у ролі зброї. Вона стає одним з найцінніших агентів секретної програми. Її першою ціллю є Нат Неш, офіцер ЦРУ, відповідальний за проникнення американських "кротів" до російської розвідки. Між двома молодими людьми зав'язуються складні стосунки. Фільм вийде у в прокат 1 березня.

"Світ Дикого заходу" реж. Майкл Крайтон

Серіал є рімейком-адаптацією однойменного кінофільму "Дикий Захід". За сюжетом події серіалу відбуваються у футуристичному парку атракціонів "Дикий Захід", де зосереджені людиноподібні роботи-андроїди. Парк існує, щоб справжні люди могли в ньому за гроші втілювати свої сни і мрії — в основному пов'язані з сексом, насильством та вбивством. Андроїди не можуть чинити справжнього опору або помститися, в кінці кожного дня їхня пам'ять стирається. Однак одного разу в системі відбувається збій. У другому сезоні шоу з'являться невідомі герої Джеффрі Райта, Тенді Ньютон і Еван Рейчел. Реліз наступного сезону відбудеться 22 квітня.

"Соло. Зоряні війни: Історії", реж. Рон Говард

Історія обертається навколо молодого Гана Соло, контрабандиста-одинака, який в оригінальному фільмі "Зоряні війни" зустрівся з Обі-Ваном Кенобі та Люком Скайвокером. Трейлер знайомить глядачів з основними героями фільму, включаючи Гана Соло і його напарника Чубакка. Реліз фільму заплановано на 24 травня.

"Месники: Війна нескінченності" реж. Ентоні Руссо, Джо Руссо

Через чотири роки після подій, що були показані у фільмі "Вартові галактики 2" частина Месників та Вартові галактики об'єднуються щоб зупинити Таноса, який збирає камені вічності. За допомогою цих каменів та рукавиці Танос зможе змінювати реальність за своїм бажанням.

"Місія нездійсненна: Наслідки", реж. Крістофер Мккаррі

55-річний Том Круз знову повернеться до однієї зі своїх найвідоміших ролей і виконає всі трюки самостійно. Фільм вийде на екрани 27 липня .Герої фільму спробують врятувати динозаврів з острова, яким загрожує знищення через потужного виверження вулкана. Під час операції вони дізнаються про змову, що загрожує всій Землі.