Дипломати везуть врятованого херсонця додому

7 лет назад 0

Поки що єдиний, кого вдалося врятувати після кораблетрощі Костянтин Черненко уже по дорозі додому. Як вдалося з'ясувати, українські дипломати відновили йому документи і везуть в Україну. Удома на нього з нетерпінням чекають дружина і п'ятирічна донька.

Пошуки рідних врятованого Костянтина Черненка ( моторист судна-ред. ) привели журналістів ТСН у передмістя Херсона. З невеликого будинку виходить жінка Маргарита Черненко — дружина моряка. Каже, про аварію судна, на якому був чоловік дізналася відразу. Своїх рятівників він першим ділом попросив подзвонити їй.

ЧИТАЙТЕ: Родные больше не пустят в рейс спасенного херсонского моряка

Просто під час розмови з журналістами Маргариті знову телефонують з невідомого номера. Це, виявляється, її Костянтин.

" Так, коханий, чекаємо тебе. І ми тебе цілуємо ", — говорить жінка у слухавку.

Єдиний врятований після кораблетрощі українець повертається на батьківщину

Поки що єдиний, кого вдалося врятувати після кораблетрощі, Костянтин Черненко — уже в дорозі додому. Як вдалося з'ясувати, українські дипломати відновили йому документи і везуть в Україну. Удома на нього з нетерпінням чекають дружина і п'ятирічна донька.

Тоді ж з'ясовується, доправити врятованого на берег вдалось не одразу. Судно, що прийшло на допомогу екіпажу, цілий день пробуло у морі, доки закінчився шторм. 34-річний Костянтин – поки що єдиний, кого врятували після кораблетрощі. Те, що він вижив серед стихії – справжнє диво, каже Маргарита. І впевнена — це її щоденні молитви.

Каже, це вже був другий рейс її чоловіка у цього судновласника. Нічого не свідчило про загрозу.

Фото: © Flickr/Adam Cohn, dimitrisvetsikas1969