Фаворитка нацвідбору Євробачення виступить у Росії

5 лет назад 0

Учасниця національного відбору на Євробачення-2019 співачка MARUV (Анна Корсун)анонсувала концерти в Москві та Санкт-Петербурзі. 

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram, передає сайт "Gazeta.ua".

Сольні концерти співачки MARUV заплановані на квітень 2019 року. На опублікованих рекламних постерах зазначено, що 6 квітня артистка виступить у Москві, в концертному залі Известия Hall, а 12 квітня дасть концерт в Санкт-Петербурзі.

Українська співачка, якій пророкують перемогу на пісенному конкурсі Євробачення, зазначила, що це буде її перший сольний концерт.

  Українська співачка MARUV, яка бере участь у Національному відборі на Євробачення 2019, анонсувала 2 концерти в Москві та Санкт-Петербурзі

Шанувальники зірки в коментарях відзначили, що чекають її концертів в Києві і здивувалися, як MARUV може представляти Україну на Євробаченні, якщо вона проводить сольні концерти і виступає в країні-агресора. Але багато шанувальників підтримали співачку і відзначили, що вона повинна виступити на сцені Євробачення, незважаючи ні на що.

Це не перший виступ артистки в Росії. Уже будучи сольним проектом, MARUV виступала на концерті, присвяченому Чемпіонату світу з футболу Moscow football fest.