Херсонці й особливо херсонки досі діляться враженнями після вчорашнього концерту — аншлаг і море квітів для баритона Максима Лозового (фото)

6 лет назад 0

Пісні Мозгового та Магомаєва у виконанні Максима Лозового учора зробили старше покоління молодшим, а молодше — мудрішим. Абсолютна краса голосу, мелоді та слів про велику любов об'єднала покоління у залі ДКТ.

Привітали тих, хто зібрався у залі спонсори  співорганізатори концерту — а це і представики влади та громади, і предсавники духовенства. Вела концерт чарівна ведуча Ольга Гмиря, наповнювали кожну пісню рухом і робил її виконання справжнім шоу танцюристи "Едельвейсу". А потім — овації стоячи, букети, автографи, зйомки на мобільний фото ат відео, стріми з концерту. І вже вдома — екстрене додаваня Максима Лозого, журналіста та співака, до списку друзів у фейсук. такбуває, коли концерт вражає.

Ось тільки деякі вдячні відгуки від херонок та херсонців. Пропонуємо тим, хто побував на концерті, згадати його, а тим, хто не був — зрозуміти, що вони пропстили: 

Світлана Думинська З початку народжeння проeкту була впeвнeна в його успіху Браво

Галина Уманець: Дякуємо за чудовий вечір! Ми отримали величезну насолоду! Це був неймовірно чудовий концерт! Ми були в захваті! Наші земляки , які захищають на сході теж радіють , що є такі таланти на Херсонщині! Вони теж пишуть вірші і складають музику! Ті книжечки відвезли на самі передові позиції. в Донецькій обл Ближнім часом знову збираємось на схід до захисникік і власноруч розкажу , які талановиті є люди на Херсонщині! Дякуємо Вам Максиме !

 

Ірина Євстафьєва: "Максим, ти повернув нам молодість!", — вигукували глядачі на концерті Максима Лозового " Любов останньою ніколи не буває!", у якому звучали пісні Миколи Мозгового і Мусліма Магомаєва. всі, хто сьогодні слухав оксамитовий, віолончельний голос Максима, визнали народження зірки міжнародного масштабу. якщо б знайшовся гарний імпресаріо, то Максим міг би співати на кращих сценах світу! тож користуйтеся будь-якою можливістю, щоб насолоджуватися співом Максима Лозового у Херсоні!!!

 

Любов Лагутенко: 4 листопада 2017 р.Палац студентів і молоді. ЧУДОВИМ, ШИКАРНИМ БАРИТОНОМ СПІВАЄ ДУША Максима ЛОЗОВОГО — артиста Херсонської філармонії, лауреата українських і міжнародних конкурсів, володаря гран-прі. Залишається поспівчувати тим, хто не потрапив на це грандізне свято талановитого вокаліста з його яскравим репертуаром- шлягерами Миколи Мозгового і Мусліма Магомаєва. Я бачила сльози в очах багатьох глядачів, зворушених талантом і щирістю Максима… В залі був аншлаг , якого вже давно не пам"ятає палац студентів і молоді!!! Окреме "Браво!" Олександру Голобородьку за чудовий кадр.
Ольга Гмиря: Глядачеві сьогодні дісталося найкраще — талант, відвертість, емоційність, професіоналізм, яскраве танцювальне шоу. Я знаю, скільки праці в це було вкладено, і знаю, що це "квіточки", а от "ягідки" — попереду Maks Lozoviy, коли людина йде стежкою, яку для неї вибрав Бог, то в неї все складається найкращим чином! Радію твоїм успіхам! 

 Marina Savchenko Була на концерті, я не представник покоління Магомаєва, але Максим вміє переконати)

 

Що ж, і сам Максим зізнаєтся цей поки найбільший у його житті концерт (хоча у нього безліч грамог і перемог, сотні поїздок по районах та виступів) довго не відпускав і емоційно і в ланізвязку із прихильниками:

 

Браво!

титульне фото — Олександр Голобородько, фейсбук