Херсонців запрошують на Різдвяний концерт — бути благодійником можна з насолодою

6 лет назад 0

Восьмого січня в театрі ім. Куліша пройде благодійний концерт "Різдвяне тепло", організований за ініціативи Церкви Святої Трійці.

Відвідати його можна за запрошеннями, що є абсолютно безкоштовними, але покласти в скриньку для збору пожертв хто скільки вважає за прийнятне для себе й потрібне — варто. Усі кошти підуть на боротьбу із раком, який мучить діточок.
Особисто запросив шанувальників свого таланту долучитися до култтурної та благодійної ініціативи співак та журналіст Максим Лозовий:

— Друзі! Радий повідомити вам чудову новину. Церква Святої Троїці (протоієрей Євгеній) робить гідний подарунок місту до Різдва. 8 січня о 13:00 у приміщенні нашого театру пройде благодійний концерт "Різдвяне тепло". Для вас співатимуть Ліза Волощенко та інші обдаровані діти, а також відомий херсонський гурт "General voice", танцюватиме улюблена всім херсонцям пара Ольги та Ігоря Бондаренків, також співатиму я. Від мене — пісні під рояль (акомпонемент Маріанни Курбановської), естрадні пісні Магомаєва та Мозгового, українські пісні

 

Вхід за запрошеннями, які можна взяти абсолютно безкоштовно. Після концерту ви можете добровільно пожертвувати будь-яку суму для онкохворих дітей в відповідні бокси, розташовані в театрі.

Зробити запит на запрошення можна мені тут, у фейсбуці, в особистих повідомленнях.

Побувати в театрі, подарувати собі душевний подарунок, а також зробити благородну справу — таке не можна пропустити, — написав він у фейсбук.

 

Отже, свята не завершуються, вони тривають і головне в цей час — вторити добро й ставати кращим. Такий концерт дає беззаперечну можливість.