Херсонський театр підкорює львівських колег та інтернет-технології

7 лет назад 0

Напередодні Міжнародного Дня театру "кулішівці" поділилися приємними новинами.

Перша новина стосується усіх, хто чекав на премєри. Нова пєса в театрі Куліша, "Баба Пріся. На початку і наприкінці часів", — є новим прочитанням славетної роботи Павла Ар'є, сучасного львівського драматурга і режисера, яка уперше побачила світ у 2013 р. під назвою "На початку і наприкінці часів".

  

Саме у Херсоні їй надали більш жіночного й виразного звучання. Хоча, на думку Павла Ар'є, який уже прибув до нашого міста, у цій п'єсі є і над чим посміятися, і над чим пожуритися, тим більше 26 квітня, на чергові роковинги Чорнобильської біди. Отож, варто відвідати.

У цьому сенсі друга новина, озвучена директором театру Олександром Книгою, робить придбання квитків більi зручним і театр — ближчим. Нарешті сайт театра Куліша працює як належить, і вже успішно стартував онлайн-продаж квитків:

Ми довго йшли до цього. Тепер нарешті можна вести мову не лише про замовлення квитків онлайн, а про запровадження багатьох онлайн-сервісів.  Ви здивуєтеся, коли усе буде представлене в повному обсязі. Наш театр входить в світ сучасних технологій, — сказав він на прес-конференції, приуроченій до Дня Театру.

 

Перш ніж відправитися на екскурсію театром, журналісти поставили гостю Павлу Ар'є, запитання, як йому на Херсонщині: й у відповідь почули — затишно. Українська мова у спілкуванні поміж людьми й шанобливе ставлення до працівників театру — акторів чи працівників сцени — справили приємне враження. " Хочеться, щоб театри завжди були такими ", — сказав він. 

Докладніше про квітневий репертуар театру Куліша читайте тут