Які фестивалі відбудуться у Скадовську цього літа

7 лет назад 0

Скадовська міська рада опублікувала афішу всіх фестивалів і заходів, які очікують протягом курортного сезону відпочиваючих місті Скадовськ передає ПІК.

24 червня 2017 року

«Кубок Чорного моря» — всеукраїнські змагання зі спортивного танцю

Захід проходить за сприяння Всеукраїнського союзу громадських організацій "Спорт і танці", Української федерації спортивного танцю, Херсонської обласної федерації спортивного танцю, Клубу спортивного танцю "Каравелла".
Турнір проводиться на благодійній основі. Усі витрати з організації та проведення змагань покриваються за рахунок благодійних внесків.
Детальніше — на офіційній інтернет-сторінці www.udsf.com.ua Української Федерації Спортивного Танцю.

26 червня 2017

Фестиваль фарб Холлі Скадовськ, центральний міський пляж

27.06.2017 — 02.07.2017

Чемпіонат України серед юнаків та дівчат до 17 років, Міжнародний турнір пам'яті ЗМС Я. Куценка

В м. Скадовську на базі підприємства об'єднання громадян «Навчально-спортивна база «Скадовськ» Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» проводиться чемпіонат України серед молоді до 23 років з важкої атлетики та міжнародний турнірпам'яті Заслуженого Майстра спорту з важкої атлетики Якова Куценка. Детальніше на сайті Федерації важкої атлетики України http://uwf.in.ua/news/all

02 липень 2017 року

«Чорноморський зорепад» — всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв

Учасники змагаються за першість у таких номінаціях: вокальне, хореографічне, інструментальне мистецтво. Вікові параметри учасників: I категорія (дитяча) — від 4 до 6 років, II категорія — від 7 до 11 років, III категорія — від 12 до 17 років; IV категорія — від 18 і більше.
Детальніше за адресою електронної пошти фестивалю (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

02 липень 217 року

«Чорноморські хвилі» — всеукраїнський фестиваль-конкурс.

Учасники змагаються в таких номінаціях: вокальне, хореографічне, оригінальне і циркове мистецтво, інструментальна музика. Розподіл за віковими параметрами: дитяча (до 5 років), I (6-9 років), II (10-13 років), II (14-17 років), IV (18-21 рік), професіонали (без вікових обмежень).
Детальніше — на інтернет-сторінці фестивалю http://md-eksperiment.org/afisha/ukraine/skadowsk/vseukrayinskij-festival-konkurs-chornomorski-hvili-2016-2016032322481

03-10 липень 2017 року

«Зірки виходять на сцену» — всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв

Взяти участь у фестивалі можуть вокалісти, циркові, театральні дитячі і юнацькі колективи, інструментальна виконавці народної і класичної музики, танцювальні колективи і солісти. Вік учасників — від 5 до 35 років.
Детальніше — на офіційній інтернет-сторінці фестивалю .http://zvezd-priboy.com/zvezdy/

21-23 липень 2017 року

«Зіркові хвилі талантів » — міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв

Захід проводиться з метою відродження, збереження і розвитку національних культур, знайомства з кращими солістами та ансамблями, встановлення творчих контактів між учасниками, обміном досвідом роботи, створення умов для підтримки та розвитку дитячої та юнацької творчості.
Учасники змагаються між собою у трьох номінаціях (вокальне, хореографічне та оригінальне мистецтво) та в шести вікових категоріях (0 категорія (до 5 років), I категорія (6-9 років), II категорія (10-13 років), III категорія (14-16 років), IV категорія (17-23 роки), професіонали (без вікових обмежень).
Детальніше — на офіційній інтернет-сторінці фестивалю http://fest-konkurs-igora-netlyuha.webnode.com.ua.

31 липня — 07 серпня 2017 року

Міжнародний фестиваль повітряних зміїв "Кольорове небо"

Учасники фестивалю виборюють право на Перехідний кубок «Кришталевий слон», демонструючи вміння володіти різноманітними конструкціями повітряних зміїв.
Історія фестивального життя та положення про фестиваль на сайті: http://www.kite.askad.net/festivals_skadovsk.php

01-07 серпня 2017 року

«На хвилях Скадовська» -всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв

Проводиться з метою розвитку та пропаганди культури, популяризації різних видів мистецтва світової, європейської та національної культури, виховання молоді та залучення її до активного, культурно-мистецького розвитку, створення умов для підтримки і розвитку дитячої та юнацької творчості. Детальніше — на офіційній інтернет-сторінці фестивалю. http://wavesofskadovsk.jimdo.com

4-6 серпня 2017

Всеукраїнський фестиваль "Чорноморські Ігри" Скадовськ, центральний міський пляж

4-6 серпня у місті Скадовськ, Херсонської області, відбудеться XV Ювілейний Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри»! Цей унікальний захід протягом багатьох років дає можливість відкривати нові імена майбутніх зірок нашої естради. Це можливість для талановитих дітей та підлітків проявити себе.
Запрошуємо юні таланти до участі у фестивалі. Для цього Вам потрібно всього лише заповнити анкету (прикріплена нижче)!
Ми чекаємо саме на Вас!
Положення: http://www.tavriagames.com/chi/chi-p.pdf
Заявка: http://www.tavriagames.com/chi/chi-z.doc

Серпень 2017

ХІ дитячий фестиваль бандуристів «Таврійські зустрічі»

Фестиваль проводиться за організаційної підтримки Міністерства культури України та Національної Спілки кобзарів України,
У програмі фестивалю — виступи дитячих ансамблів бандуристів з усіх куточків України на концертних майданчиках м. Скадовська (набережна Чорного моря), майстер-класи, «круглі столи», творчі зустрічі та сольні концертні виступи провідних майстрів бандурного мистецтва України.
Діти будуть мати змогу не лише показати свої творчі здобутки, але і відпочити та оздоровитися на березі Чорного моря.
Запрошуємо колективи Вашого регіону до участі у ХІ дитячому фестивалі бандуристів «Таврійські зустрічі». http://kobzari.org.ua