«Ну що ж так тупо» — кліп про Кубок світу-2018 висміяли у мережі

6 лет назад 0

Російського співака Олександра Малініна та його дочку Устину висміяли у соціальних мережах після презентації кліпу про Кубок світу-2018.

Артист переспівав відомий хіт німецького гурту "Чингісхан" — Moskau. У ньому замінили оригінальні слова на свої, пише gazeta.ua.

Коментатори у Facebook зауважують дешевий стиль кліпу і відсутність смаку у його авторів.

"Ну що за гурток самодіяльності. Що ж все так дешняково. Як завжди: пісня західна, гопак український, степ ірландський, Малінін ботоксний і репетуємо — Москва! Разом — пісня про футбол", — пишуть користувачі.

 

"Совкове відео викликає стійкий блювотний рефлекс", — додають під роликом.

"Ну що ж так тупо все у них останні 4 роки", — реагують у соцмережі.

"А чого ви чекали від них? Яка країна, така і презентація. Клоуни…", — зазначають користувачі.

"Москва, Москва… Забросаем бомбами, раскатаем танками, о-хо-хо-хо-хо…".

Пісня Moskau в оригіналі починається зі слів: "Москва, Москва, бий склянки об стіну, Росія — прекрасна країна!". У новій версії до Кубка світу з футболу цей шлягер звучить так: "Москва-Москва, запрошує на футбол, всі ми чекаємо красивий гол, а-ха-ха-ха-ха".

Попри скепсис інтернет-користувачів, новий варіант пісні створив той самий Ральф Зігель — німецький музикант, композитор і продюсер, який і заснував у 1979 році групу "Чингісхан" (Dschinghis Khan).

Нова версія — це багатомовний кавер. Англійською та німецькою його виконує британський співак Джей Канн — колишній учасник американо-німецького бойс-бенду US5. Мексиканський тенор Жорж Хіменес заспівав стилізовану під футбольний гімн "Москву" іспанською мовою в дуеті з Марифер Медрано. Російською — виконав Олександр Малінін з дочкою, пише DW. Авторство тексту належить самому співаку.

Нагадаємо, Кубок світу з футболу триватиме з 14 червня по 15 липня у Росії. Парламентський комітет з питань свободи слова підтримав проект постанови щодо недопущення трансляції матчів в Україні. Однак у Раді не вистачило голосів, щоб включити у порядок денний проект постанови.

Національна телекомпанія України від трансляції відмовилась. А Федерація футболу України не проводитиме акредитації вітчизняних журналістів для висвітлення фінальної частини КС-2018.