Поліція привітала дітей Херсона зі святом

7 лет назад 0

Сьогодні за ініціативи начальника обласного главку поліції Артура Мєрікова працівники Головного управління Національної поліції в Херсонській області на площі Героїв організували захід з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

Поліцейські організували грандіозне видовище. Діти із задоволенням фотографувалися на фоні поліцейських спецавтомобілів, мали змогу побути водієм бронетранспортеру та поліцейського мотоциклу, доторкнутися до справжніх пістолетів, кулеметів та автоматів, якими озброєна поліція Херсонщини. Кожній дитині поліцейські подарували повітряні кульки та прапорці з гаслом «Поліція на захисті прав дітей».

Далі присутніх дорослих та дітей чекала концертно-розважальна програма. Для глядачів виступили оркестр та вокальний ансамбль «102 ФМ» Головного управління Національної поліції Херсонської області, дитячі творчі та спортивні колективи та спеціальні підрозділи поліції. Із захватом гості та мешканці Херсона спостерігали за вмілими діями службових собак кінологічного центру, які знаходили вибухівку, наркотики, затримували злочинця. Під щирі оплески бійці спецпідрозділу «КОРД» продемонстрували прийоми рукопашного бою та свою силу духу під час розбиття палаючої черепиці.

За результатами проведення інтерактивної гри заступник начальника поліції Херсонщини Олександр Прокудін вручив найбільш активним глядачам цінні призи – символ Головного управління собаку «Шериф».

ФОТО: Відділ комунікації поліції Херсонської області