Розповіли, чиї концерти варто відвідати у 2018 році

6 лет назад 0

Музичне онлайн-видання Karabas Live   назвало найкращі концерти, що відбудуться в Україні 2018 року. До списку увійшли виступи зарубіжних і українських музикантів.

"Кілька артистів зі світовим ім'ям приїдуть до нас вперше. Деякі відомі українські виконавці презентують себе в новому антуражі і на новому рівні", — анонсувало видання у статті.

Зокрема рекомендують відвідати концерт відомого діджея  Девіда Гетти , французької співачки  Лари Фабіан , американських поп-рокерів  X-Ambassadors , британського колективу  IAMX , молодих рокерів  Nothing But Thieves .

Також на українців чекають масштабні шоу від колективів  Thirty Seconds To Mars, Deep Purple, Franz Ferdinand, The Chemical Brothers, Gorillaz, Imagine Dragons.

Радять не пропустити виступ хорватсько-словенського дуету  2Cellos , який складається з двох віолончелістів. Для слухачів зіграють кавери на всесвітньо відомі хіти.

З-поміж українських виконавців редакція Karabas Live радить відвідати концерти  Океану Ельзи, Vivienne Mort  та  Ірини Білик.