Три заклади культури Херсонщини — уже з керівниками

7 лет назад 0

Бібліотека Дніпрової Чайки, Херсонський театр ім. Куліша  та краєзнавчий музей — залишилися з тими само керівниками: конкурс пройшов успішно.

 

Конкурси на заміщення посад керівників закладыв культури на Херсонщины виявилися непростими: досі не завершилися конкурси ди ректорів обласної бібліотеки ім. Гончара та музею ім. Шовкуненка. Обидві процедури набули розголосу та різнотлумачень.

 

Ще одна посада стала каменем спотикання  — це посада керівника КЗ «Обласний Палац культури» Херсонської обласної ради. На неї претендували чинний керівник закладу Світлана Іванова, викладач ХДУ, хореограф Ольга Шиліна і Антон Лисенко, керівник творчого об’єднання “Арт-хаус”. Жодна з кандидатур не отримала більшості голосів.

А проте є й приємності: не могли не пройти вдало змагання за посаду керівників Обласного театру та бібліотеки Дніпрової Чайки. По-перше тому, що не було конкурентів, по-друге тому, що кандидати насправді безцінні й незамінимі. Отож, комісія одностайно підтримала й підтверила кандидатуру Олександра Книги як директора облмуздрамтеатру ім. Куліша та кандидатуру Ганни Бардашевської на посаду директора обласної бібліотеки ім. Дніпрової Чайки.

  

Якщо ж вести мову про реальні конкурси, то таки пройшов за посаду директора Херсонського обласного краєзнавчого музею. На неї претендували науковий керівник музею Андрій Лопушинський, праціваник бібліотечної системи Антон Костенко та чинний керівник закладу Тетяна Братченко. Саме їй надали перевагу члени комісії: 5 із 9 голосів отримала саме вона.

 

Вітаємо.

фото — http://khor.gov.ua