Вийшов трейлер українського фентезі «Бобот та енергія всесвіту»

6 лет назад 0

Стрічка вийде на широкі екрани 30 серпня 2018 року.

Стрічка розповідає про 12-річного Вадика. Хлопчик патологічний брехун і фантазер. Весь час розповідає про свої вигадані подвиги. Та одного разу він опиняється в центрі протистояння двох позаземних сил. Бобот — один з головних героїв фільму. Це ходяча трансформаторна будка, подібна до людини. Він допомагає Вадику рятувати світ. Є й інші трансформатори. Вони всі водночас відірвалися від мережі й почали поводитися, як живі.

"Події відбуваються у країні, дуже схожій на Україну. Наш головний герой – пластун. Робот – це його партнер та помічник, який допомагає йому врятувати світ. Так я і розкрив сюжет нашого фільму. Кіно в Україні знаходиться в замкнутому колі. Ми почали роботу над "Боботом" свідомо. Знаючи, що прибутку в Україні він не принесе. У нас не можна зняти фільм, показати його в кінотеатрах й хоча б повернути гроші. Хоча американські стрічки у нас мають прибутки. Плануємо прокат в Європі, США та Азії", — каже продюсер фільму "Бобот" Олексій Москаленко.

Фільм знятий студією Mental dRive. Бюджет фільму склав 20 млн грн. Половину профінансувало Державне агентство України з питань кіно.

Стрічка вийде на широкі екрани 30 серпня 2018 року. 

Режисер — Максим Ксьонда.