Зняли серіал про «українського Джеймса Бонда»

6 лет назад 0

12 березня відбудеться прем'єра детективного серіалу "Опер за викликом" режисера  Тараса Ткаченка .

Головний герой — досвідчений капітан Артем Трофимов. Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя. Бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько "Дід".

" Це не серіал про міліцію, це історія про спецагента департаменту кримінальної розвідки. Артем харизматичний, кмітливий, а його суттєвий досвід роботи в поліції допомагає розплутувати надскладні та важливі завдання, які неможливо довірити нікому іншому. Як і головні герої "Бондіани" Трофимов спецагент. Його навчають виплутуватися зі складних ситуацій. На всі завдання він виходить сам. А ще Трофимов, як і Джеймс Бонд дуже любить жінок. Його головна особливість полягає в тому, що він поєднує в собі простоту звичайної людини, несамовиту жагу до справедливості з хистом досвідченого оперативника. Він вправно перевтілюється як в сантехніка, так і в представника ООН" , — каже продюсер  Сергій Карпенко .

Головного героя зіграв білоруський актор Павло Вишняков. Зйомки відбувались в Києві. Автор ідеї та сценарист – Андрій Бабик, оператор-постановник Олександр Кришталович.

Прем'єра відбудеться на телеканалі 2+2 о 19:20 .