Антикоррупционная комиссия требует переголосования за изменения в бюджет Херсона

4 года назад 0

Мандатная-антикоррупционная комиссия Херсонского горсовета не признает голосование за изменения в бюджет Херсона, которые прошли на последней сессии. Об этом написал депутат Виталий Богданов в соцсети:

внеочередное заседание мандатной-антикоррупционной комиссии по голосованию за изменения в бюджет но не износу карточек депутатов С.Трошина и Черненко.

#Висновки комісії :1. Враховуючи письмові заяви депутатів Херсонської міської ради встановити, що проєкт рішення №5 порядку денного пленарного засідання сесії Херсонської міської ради, яке відбулося 9 липня 2020 року, «Про зміни до міського бюджету міста Херсона на 2020 рік» під час голосування не набрав необхідної кількості голосів депутатів і не підтримано радою.

2. У зв’язку з не закриттям сесії Херсонської міської ради і проведенням другого пленарного засідання сесії Херсонському міському голові повторно винести на голосування проєкт рішення №5 «Про зміни до міського бюджету міста Херсона на 2020 рік» на друге пленарне засідання сесії Херсонської міської ради, яке відбудеться 17 липня 2020 року.

3. За результатами розгляду письмових звернень депутатів Херсонської міської ради Горланова І., Трошина С., Черненка О. та усного звернення на сесії депутата Матусевич О. перевірити роботу системи для голосування «Віче» та пультів для голосування та вжити заходів щодо приведення її до справного технічного стану.

4.Звернутись письмово від комісії до ГУДКСУ(Казначейство)

Полина Светлова