Фіскали Херсонщини стверджують — корупцію подолали!

6 лет назад 0

Лише девять із 440  митників та податківців ГУ ДФС не пройшли антикоруаційної перевірки.

 

Протягом січня — грудня 2017 року працівники управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Херсонській області перевірили 449 кандидатів, які призначалися на посади державних службовців до фіскального відомства та Херсонської митниці ДФС. За результатами проведених перевірок 9 особам відмовлено в призначенні на державну службу.

Також, проведено 107 службових перевірок щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства. З них до 24 працівників застосовано заходи дисциплінарного впливу, 4 осіб звільнено з органів та винесено 21 офіційне застереження.

За результатами інформації, переданої спеціалістами управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС регіону, прокуратурою Херсонської області розпочато 12 кримінальних проваджень.

Нагадаємо: за телефоном 0800-501-007 (напрямок "4") платники податків та громадяни мають можливість цілодобово повідомляти про випадки протиправних та корупційних порушень в діях працівників ГУ ДФС у Херсонській області та Херсонської митниці ДФС та їх територіальних органів. Конфіденційність та об’єктивність перевірки звернень гарантується!

Прес-служба Головного управління

 ДФС у Херсонській області