Херсон робить кроки до поліпшення екології

6 лет назад 0

24 листопада міський голова Володимир Миколаєнко зустрівся з делегацією турецької компанії EMS MAKINA A.S., яка займається виготовленням техніки для утилізації сміття та будівництвом сміттєпереробних заводів.

Представники EMS MAKINA A.S  — координатор Дурак Булут та інженери Мерт Гьочер і Мерт Актоп – розповіли про проекти  компанії у галузі сміттєпереробки та зацікавленість у співпраці.

Після зустрічі делегація  разом із представниками департаменту ЖКХ вирушила на полігон для ознайомлення з його технічними можливостями. Наприкінці дня вони повернуться до міської ради для того, щоб надати уже конкретні пропозиції по співпраці.

«Я сподіваюсь, що ця співпраця буде ефективною. У мене є, буквально, кілька вимог до турецької сторони. Це питання екології, у першу чергу. Друге – щоб підприємство, яке, сподіваюсь, буде працювати, платило податки саме у Херсоні. І щоб херсонці, які будуть працевлаштовані на цьому підприємстві, отримували достойну заробітну платню» ,- зауважив міський голова Володимир Миколаєнко.

джерело