Херсонська «кондитерка» може отримати гарних партнерів

7 лет назад 0

Канада хоче наші солодощі. Є попит і на меблі, одяг, взуття, та IT-продукти.

Уряд Канади виявив зацікавленість в імпорті з України меблів, одягу, взуття, шоколаду і кондитерських виробів, ІТ-послуг. Спеціальний Канадсько-український проект підтримки торгівлі та інвестицій (CUTIS) оголосив набір серед українських підприємств малого і середнього бізнесу для участі у Програмі підтримки експорту до Канади U CAN Export!

 

В рамках програми українським підприємцям будуть надавати індивідуальні консультації, співфінансувати та організовувати їх торгівельні місії до Канади, участь у профільних виставках та інших маркетингових заходах у Канаді та США, організовувати бізнес-зустрічі з потенційними замовниками в Канаді.

 

Пріоритетними секторами після ґрунтовного аналізу канадського та українського ринків визначили:

— ІТ-послуги

— одяг

— взуття

— меблі

— шоколад та кондитерські вироби

 

Компанії, що відповідають необхідним критеріям, та бажають взяти участь у програмі U CAN EXPORT мають до 16 липня заповнити заявку за посиланням http://bit.ly/UCANexport.

 

Детальніше про критерії відбору для програми U CAN EXPORT можна подивитись тут: http://cucc-event.trust-canada.net/programa-pidtrimki-eksportu-v-kanadu-u-can-export/

 

А також практичні поради з експорту товару до Канади будуть надаватись особисто директором Канадсько-української торгової палати Еммою Турос для підприємців Одеської, Миколаївської та Херсонської областей 4 липня об 11 годині у Херсоні за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 7 (Конгрес-хол). Детальна інформація, реєстрація та контакти є на сайті   заходуhttp://cucc-event.trust-canada.net

 

Довідково:

Канадсько-український проект підтримки торгівлі та інвестицій (проект CUTIS) – це 5-річна (2016-2021) ініціатива уряду Канади, спрямована на зменшення бідності в Україні шляхом нарощування експорту з України до Канади та інвестицій з Канади до України.

 

Програма U CAN EXPORT впроваджуватиметься проектом CUTIS у партнерстві з Офісом просування експорту при Міністерстві економічного розвитку та торгівлі. Вона розрахована на 3 роки.