КП Арабатська стрілка відзвітувало наглядовій раді депутатів Херсощини

6 лет назад 0

Про підсумки роботи КП «База відпочинку «Арабатська Стрілка» у 2017 році та перспективи її розвитку в поточному році говорили сьогодні під час засідання у Херсонській облараді.

У минулому році завдяки роботі нового керівника Георгія Безручка було прибрано на пляжі всі металеві тимчасові споруди і проведено роботи по облаштуванню території, зокрема, поклали плитку, встановили споруди з дерева та навіси від сонця.

На жаль, досі залишається відкритим питання стосовно оформлення прав на земельну ділянку. Члени наглядової ради запропонували звернутися до однієї із юридичних консалтингових компаній.

«Так, це буде чимала сума коштів, але головне – результат. Нам необхідно оформити право власності на земельну ділянку», – зазначив Віктор Деркач.

Розглянули і можливість залучення кредитних коштів для будівництва трьох нових будиночків. Зваживши всі за і проти, було вирішено відстрочити реалізацію цієї пропозиції на наступні роки.

Не дійшли одностайності члени наглядової ради і під час вирішення питання стосовно погодження на укладання договорів про надання господарських послуг у сфері організації відпочинку, дозвілля і обслуговування відпочиваючих на оздоровчий сезон 2018 року на 45 будиночків. Перш, ніж приймати рішення, депутати обласної ради хочуть побачити кошторис ремонтних робіт по кожному із 45-ти будиночків.

Це та іще чимало питань, що залишилися сьогодні без відповіді, будуть розглянуті на наступному засіданні, запланованому на наступний тиждень.

джерело