Місцеві бюджети Херсонщини отримали третину мільярда

6 лет назад 0

За підсумками першого місяця 2018 року платники податків Херсонської області перерахували до місцевих бюджетів податкових платежів майже на 54 млн. грн. або 22 відс. більше, ніж у січні минулого року. Надходження до бюджетів місцевих громад Херсонщини сягнули 297,5 млн. гривень.

Майже дві третини з них — 181,4 млн. грн. або 61 відс., отримали місцеві громади Херсонської ОДПІ (Херсонське, Білозерське, Голопристанське, Каланчацьке, Скадовське, Олешківське та Чаплинське відділення). При цьому, 120 млн. грн. або 60 відс. від зазначеної суми перерахували платники податків обласного центру.

Уже традиційно, три наймасовіше сплачувані податки складають більше 92 відс. від усіх податкових надходжень місцевих скарбниць — це податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок та плата за землю.

Фіскальна служба Херсонщини завдячує усім платникам податків та громадянам області, які сумлінно розпочали сплачували податки та збори у новому 2018 році. Насамперед, це інвестиції кожного свідомого бізнесмена в добробут і розвиток нашої області та повноцінне фінансування соціальних проектів та програм розвитку місцевого самоврядування таврійського краю!

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області