На дороги Херсонщини витратять півмільярда гривень

4 года назад 0

У поточному 2020 році на ремонт доріг в Херсонській області планують витратити більше півмільярда гривень, — повідомив заступник голови ХОДА Сергій Козир.

Департаментом будівництва та інфраструктури розроблено програму розвитку доріг в Херсонській області на 2020-22 роки. За цією програмою, кожен рік планується витрачати більше пів мільярда гривень на ремонти дорожнього покриття різної складності.

"Відповідно до програми заплановано будівництво та ремонт доріг загального користування по роках. Так на 2020-й планується виділити 599 мільйонів гривень. На цю суму буде відремонтовано 18 доріг, а саме це 4 капітальні ремонти та 14 поточних середніх ремонтів.

Загальна протяжність відремонтованого полотна має скласти 90 кілометрів. Також в планах ремонт доріг на 44-х вулицях доріг комунальної власності. Ремонтом буде охоплено 96 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття",- зазначив Сергій Козир.

Програму розвитку доріг Херсонщини, після затвердження головою ХОДА, буде винесено на голосування обласною Радою. Якщо ХОДА вдасться зекономити на тендерах, зазначена сума може зрости.

За матеріалами IPC-Херсон