«Приват.Share» — подарунок херсонцям до дня народження банку

7 лет назад 0

ПриватБанк відзначив своє 25-річчя масштабним івентом «Приват.Share», продемонструвавши свої найбільш інноваційні продукти і проривні технології, які можуть змінити життя мільйонів українців на краще. 

 

Активними учасниками зустрічі стали і представники Херсонщини — до складу делегації від нашої області увійшли голова ОДА Андрій Гордєєв, в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Дмитро Бутрій, керівництво Херсонської філії ПриватБанку та регіональні журналісти.

«Наш обов'язок як державного банку полягає в тому, щоб поділитися власним досвідом побудови єдиного цифрового простору з нашим основним акціонером — народом України, — говорить голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак. — Тому що держава і банк — це сервісні організації. І наше спільне завдання — надавати корисні, зрозумілі і недорогі послуги кожному українцю».

 

Розвиваючи комплекс соціальних сервісів, ПриватБанк продемонстрував технології, що полегшують комунікацію громадян з адміністративними органами — від заміни пільгових муніципальних карт на цифрові соціальні картки ПриватБанку зі збереженням і розширенням їх функціоналу до перетворення відділень мережі банку в аналоги державних центрів надання адміністративних послуг, де можна, наприклад, розрахувати і оформити субсидію на оплату комунальних платежів.

 За словами прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, який відвідав презентацію, уряд взаємно зацікавлений у розширенні співпраці з банком щодо реалізації державних програм.

"Сьогодні ми ознайомилися з продуктами, які банк пропонує своїм клієнтам. Можу відзначити, що вони дуже інноваційні — від дистанційних соціальних послуг до всіх інших форм оплати за будь-які продукти, в тому числі майданчик для проведення державних тендерів "ПриватМаркет".  Мені приємно, що після націоналізації ПриватБанк залишає за собою лідерство", — сказав прем'єр-міністр. 

Святкування 25-річчя ПриватБанку зруйнувало всі шаблони традиційних ювілейних торжеств. 21 березня в Києві зібралися численні друзі та клієнти банку, практично всі міністри Кабінету міністрів України на чолі з прем'єр-міністром, а також більше сотні мерів міст і губернаторів. Захід відрізняла тепла неформальна атмосфера.

джерело