Ревізія у херсонському диспансері виявила численні порушення

6 лет назад 0

Фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності в комунальному закладі «Херсонський обласний протитуберкульозний диспансер» Херсонської обласної ради виявили порушень фінансової дисципліни на суму 303 тис. грн. Ревізія охопила період з 01.08.2012 по 31.08.2017.

Як з’ясували державні аудитори, деякимпрацівникам диспансерузайво нараховано та виплачено надбавки за безперервну роботу на суму 135,2 тис. грн таза дні додаткових щорічних відпусток загалом на 16,2 тис. грн.

Крім того,працівникам медичного закладу з порушенням проіндексовано грошові доходи, через що зайво витрачено понад 90 тис. грн.

Серед інших порушень виявлено нарахування та виплату чотирьом сумісникам заробітної плати за невідпрацьований час (майже 4 тис. грн), нарахування на заробітну плату та перекази до державних цільових фондів (понад 44 тис.грн). 

Під час ревізії відшкодовано понад 129 тис. грн.

За результатами контрольного заходу керівникові диспансеру направлено вимоги щодо усунення порушень та притягнення винних осіб до відповідальності. Про результати ревізії поінформовано вищу організацію, а відповідні матеріали передано правоохоронному органу.

За інформацією прес-служби Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області