Трудових «нелегалів» знайшли на Херсонщині

6 лет назад 0

Спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області у складі робочих груп Дніпровського, Суворовського та Корабельного районів м. Херсона щодо легалізації оплати праці та зайнятості населення, повноти сплати внесків до соціальних фондів продовжують активну роботу по залученню до офіційного працевлаштування та легалізації фізичних осіб – підприємців.

Тільки протягом листопада у м. Херсоні проведено 12 рейдів та обстежено 84 суб’єкта підприємницької діяльності. За їх результатами було встановлено двох осіб, які займалися господарською діяльністю без державної реєстрації, як суб’єкти господарювання. На порушників складено протоколи про адміністративні правопорушення, матеріали направлено до Херсонського міського суду.

Також за результатами перевірки інформації, яка надійшла на розгляд від громадян нашої області, щодо здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації та використання неоформленої праці найманих працівників встановлено 10 неоформлених працівників. Матеріали були передані до Головного управління Держпраці у Херсонській області для вжиття заходів у межах повноважень.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області