Бериславські поліцейські вилучили три валізи з наркотиками

4 года назад 0

Працівники Бериславського відділу поліції провели санкціонований обшук на території домоволодіння 42-річного жителя району.

На горищі та у сіннику господар облаштував місця для сушіння кущів конопель, а в будинку під ліжком поліцейські виявили три дипломати з особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом, готовим до вживання. Всього поліцейські вилучили понад 3 кілограми наркотиків.

Чоловік раніше не притягався до кримінальної відповідальності. Він пояснив правоохоронцям, що страждає від сильного головного болю і наркотики найкраще знімають йому больовий синдром. А щодо їх великої кількості, то робив запаси на кілька років.

Нині наркотики вилучені, їх зразки направлені на експертизу. Поліцейські перевіряють чоловіка на можливу причетність до збуту канабісу. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк до 3-х років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області