Бериславські поліцейські встановили викрадачів матеріалів для виконання дорожніх робіт

4 года назад 0

Вже декілька тижнів у Бериславському районі ремонтують дорогу на трасі. 

У понеділок, 13 квітня, працівники підрядної організації, що роблять ремонт залишили дорожньо-будівельні матеріали на узбіччі дороги, аби на наступний день продовжити роботу.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Цим скористались двоє місцевих жителів, які викрали три рулони сітки для зміцнення дорожнього покриття. Поліцейські за добу встановили причетних до крадіжки та повернули робочим їх матеріали.

Повідомлення про крадіжку найшло до поліції сьогодні о сьомій ранку. Працівники, які прийшли ремонтувати дорогу виявили нестачу трьох сіток та тринадцяти дорожніх конусів. Один з працівників розповів, що кожен рулон сітки має розмір по 200 метрів квадратних та коштує більше двадцяти тисяч гривень та надав поліцейським накладну про їх купівлю.

Переглянувши відео з найближчих камер відеоспостереження за минулу добу оперативники побачили двох чоловіків на мотоциклі, в колясці якого були дорожні сітки. Через пів години співробітники Бериславського відділу поліції встановили осіб крадіїв та прибули до них додому. Чоловіки розповіли, що їхали вночі додому та побачили дорожньо-будівельні матеріали та вирішили забрати додому, щоб в майбутньому зробити ремонт з їх допомогою.

Як повідомив начальник Бериславського відділу поліції Роман Панасюк, чоловіки мешканці одного з сіл Бериславського району 27-ми та 26-ти років. Один з них раніше судимий за крадіжку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 «Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб» Кримінального кодексу України. Максимальна санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 5-ти років. Досудове розслідування триває.