Без пожеж не обійшлося: новий рік на Херсонщині відсвяткували з вогником

6 лет назад 0

У Херсоні та в Чаплинці у Новорічну ніч довелося викликали службу 101: гасили помешкання та автівку, обійшлося без загиблих, є один постраждалий.

Як повідомляє служба 101, ще за кілька годин до нового року у Чаплинському районі під час руху загорівся легковик  — мабуть так поспішав додому, що не зважив на пошгану електрику — сталося коротке замикання. Подія сталася на 38 км траси Каховка-Армянськ, на місце події виїхало чергове пожежно-рятувальне відділення. Пожежу локалізували о 12:00, а ліквідували остаточно о 12:30.

Водій, який у автівці знаходився один, до прибуття рятувальників намагався самостійно ліквідувати пожежу, і отримав незначні опіки руки. Чоловіка 1956 р.н. було направлено до районної лікарні. — повідомили в управлінні ДСНС області

А от у Херсоні вже у новому році, 1 січня о 03:35 сталося займання у п’ятиповерховому будинку на вул. Робочій.

На місце події був терміново направлений черговий караул 14-ї ДПРЧ Корабельного району, згодом ще 3 одиниці техніки та 12 рятувальників.    

Тут горіли вхідні двері одного з під’їздів, двері підвального приміщення та сміття. Рятувальникам довелося у густому диму проводити евакуацію мешканців — понад 30 людей з 15-ти квартир під’їзду (7 евакуйовані по автодрабині).

Гасіння вогню  тривало до 05:30. Люди й помешкання не постраждали — хіба що сильно закіптюжився коридор та сходинкові майданчики Площа пожежі склала 10 кв.м. На житлові приміщення вогонь не розповсюдився. Вже о 06:00 усі повернулися додому. 

Причина пожежі встановлюється.

ГУ ДСНС України у Херсонській області