Більше чотирьох годин гасили будинок у Новій Каховці (фото)

6 лет назад 0

6 січня о 05:15 до 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини у м.Нова Каховка Херсонській області надійшло повідомлення про те, що в місті по вул. Зорге горить приватний дерев»яний будинок.  Прибувши за місцем виклику, рятувальники побачили, що вогонь вже повністю охопив дах і мансарду будинку. Відразу приступили до гасіння пожежі у складі двох ланок ГДЗС.   Більше чотирьох годин тривала боротьба з вогнем.  О 9:55 пожежу було повністю ліквідовано. Постраждалих та загиблих немає.  Причини пожежі та збитки встановлюються. Як повідомила прес-служба рятувальників, 6, 7, і 8 січня на цілодобовому чергуванні перебувають 200 рятувальників і 45 одиниць спецтехніки.
Також, провели обстеження 60 найбільш небезпечних об'єктів, задіяних у святкових заходах, організовано чергування особового складу під час святкування Різдва Христова в церквах області.
Відпрацьовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Нацполіціі, регіональними службами цивільного захисту з питань техногенної і пожежної безпеки на об'єктах, задіяних в проведенні святкових заходів та на випадок спільних дій в разі виникнення надзвичайних ситуацій та подій. Фото: ГУ ДСНС Ураїни у Херсонській області