Будні херсонських рятувальників ускладнило несподіване повернення зими

6 лет назад 0

За минулу добу рятувальникам довелося і гасити невдалі спроби обігріву, й допомагати під час дорожних пригод.

Минулого ранку о 07:74 до Служби порятунку «101» звернувся за допомогою водій позашляховика Мітсубісі. Телефоном чоловік повідомив про те, що на автодорозі Берислав-Мар’янка поблизу с.Зміївка Бериславського району він не впорався з управлінням транспортного засобу і той злетів у кювет і застряг у сніговому заметі. Для деблокування автівки виїжджало чергове відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

А на світанку 24 лютого о 04:39 на пульт зв’язку 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що по вул. Бериславська у смт. Нововоронцовка горить житловий будинок.  

Відразу на місце надзвичайної події виїхав черговий караул Служби порятунку. По прибуттю на місце події вогнеборці відразу приступили до гасіння пожежі. Пожежу було локалізовано о 06:47 та остаточно пожежу ліквідували рятувальники об 10:20. Зпгпльна площа пожежі склала 35 кв.м. На місці пожежі виявлено труп господаря будинку 1977 року народження. Причина смерті буде встановлена по завершенню судово-медичної експертизи.

д жерело