Дільничні поліцейські вилучили кілограм канабісу у жителя Каховського району

4 года назад 0

Житель Каховського району зберігав на території свого домоволодіння майже кілограм канабісу. Речовину вилучено та направлено на експертизу, відкрите кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Після того, як у Каховський відділ поліції надійшла інформація про можливе зберігання наркотиків місцевим жителем, дільничні офіцери провели перевірку цього повідомлення. Воно знайшло підтвердження, коли у підсобному приміщенні правоохоронці виявили кілька газетних пакунків з наркотиками вагою майже кілограм.

Власник знахідки чітких пояснень про її походження поліцейським не надав. Лише пояснив, що коноплі зберігав для власного вживання. За вказаним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Чоловіку може загрожувати до трьох років позбавлення волі.