Дільничні поліцейські вилучили наркотики та гранату часів Другої світової війни у батька трьох маленьких дітей

5 лет назад 0

В ході операції «Візит» дільничні офіцери Каховського відділу поліції під час бесіди з мешканцями одного з сіл дізналися, що їх односелець може зберігати наркотики. Поліцейські прийшли за місцем проживання чоловіка і він підтвердив, що вживає наркотики і зберігав трохи коноплі для власного вживання. На запитання, чи є у нього заборонені чи небезпечні предмети, чоловік пояснив, що зберігає у сараї предмет, схожий на гранату часів Другої світової війни. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час огляду підсобного приміщення дільничні вилучили наркотики та побачили предмет, схожий на гранату. На місце викликали працівників вибухотехнічної служби.

Господар розповів, що знайшов предмет у лісосмузі під час пошуку металобрухту. Він не знав, чи становить він небезпеку, але сховав у сараї, щоб його троє дітей не могли його дістати. А зберігав без певної мети.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».