До суду направлено справу по ДТП, в який загинуло двоє дітей

5 лет назад 0

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода сталася у травні цього року поблизу м. Нова Каховка. Водій легкового автомобіля здійснив зіткнення з мопедом, на якому їхали неповнолітні. В результаті ДТП хлопчик та дівчинка загинули на місці події.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Нова Каховка – Скадовськ. 15-річний хлопець разом із 8-річною сестрою їхали на  мопеді по автодорозі в напрямку села Плодове. При повороті на перехресті 30-річний водій автомобіля «Део Ланос Пікап» здійснив зіткнення з мопедом. В результаті ДТП діти від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці пригоди.

За даним фактом слідчим управлінням поліції області проводилось досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

За словами заступника начальника слідчого управління поліції області Віктора Баранецького, наразі матеріали кримінального провадження направлені на розгляд у Новокаховський міський суд. Підозрюваному може  загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області