Дощ заспокоїв злочинців — на Херсонщині рекордно низька кількість звернень на 102

6 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 428 заяв і повідомлень, серед яких 61 заява з ознаками кримінального правопорушення. Ніщо проти традиційних півтисячі, з яких кримінальні — понад сотню. Невже погода позначилася?

Серед зафіксованих правопорушень — уже класичні грабунки та наркоманія.

Так, до Олешківського відділення поліції звернулась 41-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що 22-річний безробітний вирвав у неї з рук мобільним телефон «Леново». За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 186 КК України "Грабіж". Поліція проводить заходи по встановленню місцезнаходження та затриманню підозрюваного.

А у Скадовському районі в ході санкціонованого обшуку за місцем проживання 43-річного безробітного поліцейські виявили та вилучили медичний шприц з наркотичною речовиною. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 309 КК України. Вилучене направлено на дослідження. 

Щоправда, на дорогах до спокою далеко. Калюжі, мряка і низьке освітлення створюють аварійні ситуації. Протягом доби зареєстровано 1 ДТП, внаслідок якого аж троє людей отримали травми.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 52 протоколи, з них 3 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Відділ комунікації поліції Херсонської області