ДТП і крадіжки: херсонська поліція повідомила про злочини у регіоні

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 527 заяв і повідомлень, серед яких 78 звернень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєсстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина була травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 160 адміністративних протоколів.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В Голопристанське відділення поліції ввечері звернувся 39-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що близько 16:00 двоє невідомих зловмисників проникли в будинок заявника та викрали телевізійний тюнер. За даним фактом проводиться перевірка.

Близько 07:40 в чергову частину Каховського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспротну пригоду з потерпілими поблизу с. Петропавлівка. На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 39-річний водій автомобіля «Шевроле Авео», рухаючись по автодорозі Одеса- Мелітополь, виїхав на зустрічну смугу, в результаті чого здійснив зіткнення з автомобілем «Хюндай Сантафе». В результаті пригоди автомобіль «Шевроле» загорівся. Пожежу ліквідували працівники служби з надзвичайних ситуацій, а водій автівки в тяжкому стані був доставлений в реанімаційне відділення Каховської районної лікарні. Встановлюються всі обставини ДТП.

В Скадовське відділення поліції звернулась 57-річна місцева жителька. Жінка розповіла, щов її будинок проник невідомий злодій та викрав металеві секції пічного опалення. За даним фактом проводиться перевірка.