Двоє жителів Каховки забили до смерті знайомого

7 лет назад 0

У Каховський відділ поліції надійшло повідомлення, що на березі річки лежить тіло невідомого чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Загиблим виявився 50-річний місцевий житель, який зловживав спиртними напоями. Смерть чоловіка настала внаслідок черепно-мозкової травми та крововиливу.

Оперативники Каховського відділу поліції опитали жителів прилеглих будинків і дізналися, що потерпілого часто бачили в компанії двох чоловіків. Поліцейські встановили особи підозрюваних. Ними виявилися 45-річний раніше судимий та 42-рчний безхатченко. Вони пояснили, що два дні тому потерпілий ображав їх нецензурними словами, через це вони його побили. Тоді свідки викликали «швидку» та працівників поліції. Зловмисників на місці не було, а потерпілий сказав, нібито впав і ударився головою. Він відмовився від госпіталізації та не схотів писати заяву до поліції.

Як повідомив заступник начальника сектору кримінальної поліції Каховського відділу поліції Андрій Лобак, наразі зловмисники заарештовані. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області