Фальшивомонетники та крадії мобілок на Херсонщині пожвавішали — звітує поліція

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 693 заяви і повідомлення, серед яких 193 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Опівночі до call-центру 102 херсонської поліції звернувся 33-річний мешканець Дніпровського району, який повідомив про те, що за місцем мешкання заявника 22-річний чоловік після раптово виниклої сварки заволодів мобільним телефоном, ноутбуком та побутовою технікою. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За даним фактом проводиться перевірка.

До чергової частини Новокаховського відділу поліції звернулась касир однієї з банківських установ, яка повідомила про те, що 44-річна жінка в приміщенні банку  під час розрахунку надала купюру номіналом 100 доларів США, яка викликає сумнів у справжності. Дана банкнота вилучена та направлена на дослідження. Попередня правова кваліфікація – ч.1 ст. 199 Кримінального кодексу України. Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області