Херсонців не виправити — «на підпитку» навіть за кермо плавзасобів

5 лет назад 0

Упродовж  вихідних днів працівники  відділення поліції в порту «Херсон» виявили 12 фактів порушень законодавства. В акваторії Каховського водосховища у Великолепетиському районі поліцейські відпрацювали суб’єкти господарювання, які займаються рибним промислом. Під час перевірки були виявленні порушення порядку ведення промислового лову,  за що на правопорушників було складено два протоколи про адміністративне правопорушення за ч.3 ст.85 КУпАП.

При подальшому відпрацюванні в тому ж районі поліцейські виявили човен «Прогрес», у судноводія якого виявлено судновий білет з ознаками підробки. За даним фактом у Великолепетиському відділенні поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». 

  

Також під час патрулювання акваторії річки Дніпро працівники відділення поліції в порту «Херсон» виявили 6 плавзасобів, судноводії яких знаходилися в стані алкогольного сп’яніння. На правопорушників було складено 6 протоколів про адміністративне правопорушення  ст.130 КУпАП та вилучено посвідчення судноводія на право керування маломірним судном.

З метою недопущення незаконної торгівлі водними живими біоресурсами  поліцейські відпрацювали місця стихійної торгівлі в Херсоні, за результатами складено 3 адміністративні протоколи.

За матеріалами відділення поліції в порту «Херсон»