Херсонців ошукують банківські шахраї

5 лет назад 0

За добу в поліцію Херсонщини звернулись троє мешканців області, яких ошукали псевдопрацівники банків.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В чергову частину Бериславського відділу поліції зателефонувала 44-річна жителька с.Новоберислав. Вона розповіла, що їй на мобільний телефон зателефонував незнайомий чоловік та представився працівником банку. Він повідомив, що банківська картка жінки заблокована та для її розблокування необхідно назвати вказані на ній реквізити. Заявниця назвала данні картки, після чого виявила, що з банківського рахунку зникли гроші в сумі понад 7600 гривень.

Того ж дня в Херсонській відділ поліції звернулась 72-річна жителька обласного центру, яку так само шахраї ошукали на 3000 гривень. А 58-річний мешканець с. Гладківка Голопристанського району в такий самий спосіб залишився без 2000 гривень.

Шановні громадяни! Поліція Херсонщини закликає бути більш обачними та не довіряти особам, які намагаються дізнатися реквізити ваших банківських карток. Якщо вам телефонують незнайомці і говорять про заблокування вашої банківської картки та намагаються дізнатися PIN-код картки, CVV код або інші реквізити – це шахраї. Співробітники банку ніколи не розпитують особисті дані.