Херсонець хотів ввести в оману патрульних: чоловік розтрощив автомобіль та дорожнє огородження і хотів залишитись незаміченим (ФОТО)

5 лет назад 0

Виклик про ДТП на Бериславському шосе отримали патрульні сьогодні близько 2-ї ночі. 

На місці інспектори побачили пошкоджені секції дорожнього огородження й понівечений автомобіль Nissan Bluebird. Водія чи пасажирів на місці не було, тож поліцейські вирушили на пошуки. 

Неподалік закладу харчування, розташованого в розважальному центрі на іншому боці шосе, охоронці порядку помітили громадянина. Той розповів, що шукає допомогу й до ДТП не причетний. Проте свідки підтвердили, що саме цей чоловік перебував за кермом зазначеного транспортного засобу у момент пригоди. Від медичної допомоги він відмовився. У водія патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той визнав, що вживав спиртне. З його слів, випив коньяку після ДТП, щоб зняти стрес. 

Тож інспектори встановили, що під час руху він не був уважним, не дотримав безпечну швидкість, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на дорожнє огородження. На 44-річного херсонця поліцейські склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ч. 4 ст. 130 (Вживання алкоголю до проходження огляду) КУпАП. Автомобіль порушника патрульні евакуювали на арештмайданчик.

Як бачите, поєднання алкоголю та керма ледь не стало причиною трагедії. Будьте відповідальними водіями, бережіть себе та інших учасників дорожнього руху!