Херсонка засуджена на 7 років ув’язнення за нанесення тяжких тілесних ушкоджень

6 лет назад 0

Злочин стався два роки тому в Херсоні у квартирі багатоповерхівки. 72-річна жінка почула, як хтось вибиває її двері. Відчинивши їх, на господарку накинулася невідома жінка, сильно штовхнула пенсіонерку та вдарила ножем у живіт. Після чого зловмисниця втекла. На крики по допомогу вийшла сусідка, яка викликала «швидку» та поліцію. Потерпіла вижила.

Працівники поліції того ж дня затримали зловмисницю. Нею виявилася жителька Херсона, раніше судима за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та крадіжку. Жінка пояснила, що вживала спиртні напої разом зі співмешканцем і він пожалівся їй на знайомого, який нібито вкрав у нього машинку для гоління. Жінка схопила ніж і сказала співмешканцю, що помститься його кривднику. Чоловік залишився вдома, а вона пішла з’ясовувати стосунки.

За вказаною адресою вона не знайшла кривдника співмешканця, тому помстилася його бабусі. Після завдання їй тілесних ушкоджень, зловмисниця повернулася додому.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Згідно з вироком суду жінку визнано винною у інкримінованому їй злочині та призначене покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років.      

Відділ комунікації поліції Херсонської області