Херсонська поліція повідомила про порушення закону, які трапилися протягом минулої доби

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 607 звернень, серед яких 93 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких 2 чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 140 адміністративних протоколів, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Новотроїцьке відділення поліції звернувся житель Дніпропетровської області. Чоловік повідомив, що на території промислової бази невідомий зловмисник з автомобіля заявника «ГАЗ» викрав гроші в сумі 30000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Голопристанського відділення поліції зателефонувала 59-річна жінка. Вона розповіла, що, поки поралася на городі свого дачного будинку, невідомий злодій скористався тим, що двері не зачинені, проник в будинок та викрав 1500 гривень. Проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 43-річний житель Білозерського району. Чоловік розповів, що в Інтернеті побачив оголошення про продаж мопеду. Після спілкування з продавцем заявник перерахував на його банківську картку 6000 гривень. Але після цього продавець перестав відповідати на дзвінки та мопед так і не надіслав. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області