Херсонські фіскали запрошують на роботу

6 лет назад 0

В ГУ ДФС продовжують шукати нових колег

Вчора відбувся наступний конкурс на заміщення 15 вакантних посад державної служби категорії «В» Головного управління ДФС у Херсонській області, анонсований на субсайті територіальних органів ДФС у Херсонській області 13.10.2017 року.

Цього разу представники конкурсної комісії Головного управління ДФС у Херсонській області та конкурсанти зібралися на базі Херсонського політехнічного коледжу. У зручних умовах сучасного комп’ютерного навчального класу 37 претендентів на посади державних службовців пройшли перший етап тестування рівня знань законодавства про державну службу, антикорупційне та спеціальне законодавство з використанням програмного забезпечення. Наступний етап конкурсного відбору – співбесіда з конкурсантами пройшов в Головному управлінні ДФС у Херсонській області.

Результати проведення попереднього конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б» Головного управління ДФС у Херсонській області оприлюднені на субсайті територіальних органів ДФС у Херсонській області за електронним посиланням:

http://kherson.sfs.gov.ua/data/files/214049.pdf

Прес-служба Головного управління 

ДФС у Херсонській області