Херсонскі поліцейські викрили незаконну діяльність так званого реабілітаційного центру для наркозалежних громадян

3 года назад 0

В Генічеському районі правоохоронці викрили незаконну діяльність так званого благодійного центру, де нібито проходять реабілітацію алко- та наркозалежні громадяни. На території центру поліцейські виявили близько 30 пацієнтів.

Нині правоохоронці перевіряють законність діяльності центру, перебування в ньому громадян вказаної категорії та факти можливої незаконної трудової експлуатації. Наразі поліцейські провели ряд санкціонованих обшуків, в ході яких вилучені мобільні телефони, паспорти, документи та чорнові записи.

Заступник начальника обласного главку поліції Микола Вербицький розповів, що за даним фактом слідчими обласного главку поліції розслідується кримінальне провадження за ч.2 ст.149 Кримінального кодексу України «Торгівля людьми». Розслідування проводиться під процесуальним керівництвом Херсонської обласної прокуратури та за оперативного супроводу УСБУ в області. За результатами розслідування слідчими буде надана остаточна правова кваліфікація у даному кримінальному правопорушенні.