Херсонські поліцейські встановили місцезнаходження чоловіка, який спричинив ножове поранення знайомій

3 года назад 0

6 липня близько 15:45 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 45-річна мешканка мікрорайону Корабел. Вона повідомила, що її вдарили ножем. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального відділу поліції. Постраждалу доставили в лікарню, наразі її стан задовільний. Поліцейські встановили особу нападника. Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Під час першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що до вказаного злочину причетний 46-річний знайомий потерпілої. В цей день жінка та її знайомий розпивали у неї вдома алкогольні напої. Під час застілля вони почали сваритися і в результаті конфлікту чоловік спричинив жінці ножове поранення, після чого втік.

Поліцейські встановили місцезнаходження нападника. Нині вирішується питання про повідомлення йому підозри у вчинені злочину, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Чоловіку може загрожувати 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області