Херсонський священник подякував поліції за повернений телефон

7 лет назад 0

«Недільна Історія та Подяка Херсонській Поліції» надійшла від священника, капелана Андрія Калити.

А.Калита — зліва

Сьогодні з моїм сином сталася така пригода: Після Богослужіння дитина зайшла в магазин «Садочок» біля обласної лікарні, щоб купити хліба. У магазині до сина причепилося два мужика — 30 і 45 років, які вимагали віддати мобільний телефон. Потім зчинилася бійка і у сина все таки забрали телефон. Жоден із працівників магазину (серед них були чоловіки) не втрутився в ситуацію.

Продовження цієї історії відбувалось на зупинці, де 15-річний хлопець бється з двома дорослими чоловіками.І знов ж таки — серед багатьох людей на зупинці жоден не намагається якось втрутитись. Добре, що є східні єдиноборства і син зміг за себе постояти. Проте грабіжникам таки вдалось втекти, перебігти дорогу й вскочити в таксі. Людська байдужість — старшна й небезпечна. Сьогодні ти зробив вигляд, що тебе це не стосується, а завтра сам проситемеш про допомогу.

А ще батьки — будь ласка займетесь своїми дітьми. Нехай краще тренуються в залах та отримують пояси, щоб могти себе захистити.
Телефон вкрали, але дитина не розгубилась й викликала поліцію. За п’ять хвилин і я був на місці.
Хочу подякувати хлопцям з наряду Поліції, які приїхали, слідчим з Суворовського відділу поліції за оперативність і людяність. Вже через годину ці люди були затримані, а телефон повернуто.

джерело- Фейсбук