Як минула доба на Херсонщині. Кримінальна хроніка

6 лет назад 0

Упродовж 11 вересня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 611 заяв і повідомлень, серед яких 108 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 5 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 1 особа загинула, 4 особи травмовано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 115 адміністративних протоколів, із них 10 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 20-річна херсонка. Дівчина розповіла, що невідома особа, відкрито заволоділа її мобільним телефоном «HUAWEI». За даним фактом проводиться перевірка.

В Каланчацьке відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя. Чоловік розповів, що вночі з його автомобіля невідомі особи скоїли крадіжку акумулятора. За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховському районі під час проведення огляду за місцем проживання 33-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили речовину схожу на «канабіс». Вилучене направлено на дослідження. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області