Як минула доба на Херсонщині. Кримінальна хроніка

6 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 478 заяв і повідомлень, серед яких 107 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

На автодорогах області зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої 1 людину отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 65 протоколів, 4 з них — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Бериславського відділу поліції звернувся 56-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що невідомий, під приводом продажу автомобілю «DAEWOO Matiz» через мережу Інтернет, заволодів його грошима в сумі 9600 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Співробітники Каланчацького відділення поліції в ході проведеного санкціонованого обшуку виявили і вилучили 21 патрон калібром 5,45 мм. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Генічеського відділу поліції звернувся 52-річний мешканець одного з селищ району. Чоловік розповів, що до його подвір'я проник невідомий та здійснив крадіжку близько 70 метрів сітки рабіци. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області