«Ідеальний» злочин у Чаплинському районі — дощувальна машина залишилася без розприскувачів

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 410 заяв і повідомлень, серед яких 62 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 165 адміністративних протоколів, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Чаплинського відділення поліції звернувся 56-річний мешканець району. Чоловік розповів, що невідомий викрав з дощувальної машини 47 розприскувачів. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 42-річний житель обласного центру. Чоловік розповів, що в центрі міста невідомі проникли в його автомобіль та викрали автомагнітолу "JWC" та особисті документи. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення від 32-річного мешканця району. Чоловік розповів, що невідомі проникли в його будинок та викрали електроінструменти та побутову техніку. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області