Житель Генічеського району засуджений на 11 років ув’язнення за вбивство друга

5 лет назад 0

Злочин стався минулого року в одному з сіл Генічеського району. В поліцію надійшло повідомлення, що в будинку вбито господаря. У 56-річного потерпілого були численні ножові поранення грудної клітини. Зловмисник теж знаходився в будинку і кидався з ножем на лікарів та поліцейських. Правоохоронці вибили ніж з рук чоловіка і затримали його. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зловмисником виявився 30-річний місцевий житель, раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень. Чоловік пояснив, що ввечері прийшов в гості до друга і разом вони вживали спиртні напої. Вночі господар почав виганяти гостя з дому, розпочалася сварка і бійка. Гість схопив ніж і завдав кілька ударів власнику будинку. Потім поклав пораненого на ліжко і сам ліг поруч. А вранці прокинувся і виявив, що друг помер. Після чого зловмисник побіг до сусідів по допомогу і просив викликати «швидку».

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.