Жителя Скадовська затримали за вимагання нерухомого майна (Фото)

5 лет назад 0

У місті Скадовськ було затримано чоловіка який неодноразово був судимий, його підозрювали у вимаганні частини нерухомого майна для здійснення власної комерційної діяльності.Під час обшуку його автомобіля було вилучено зброю та наркотики.

Як повідомив начальник Управління стратегічних розслідувань обласного главку поліції Денис Карімов, 44-річний підозрюваний займається комерційною діяльністю у Скадовському районі: є власником сауни та співвласником станції техобслуговування автомобілів. За попередньою інформацією, чоловік негативно впливав на криміногенну обстановку у курортному районі, залякував місцевих підприємців, погрожував їм фізичною розправою і вимагав у них гроші або частку від бізнесу.

Були проведені санкціоновані обшуки в автомобілі зловмисника, його сауні та на території СТО. Поліцейські вилучили пістолет з набоями, перероблений під використання патронів травматичної дії, револьвер, корпус гранати РГД-5, запал до гранати УЗРГМ-2, мисливський ніж, розфасований у пакетики канабіс, 6 предметів, схожих на кортики та мисливські ножі, а також дерев’яну биту.

Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»,  ч.1 ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч.2 ст.355 КК України «Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань».

Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

  •  

View the embedded image gallery online at:
http://vgoru.org/index.php/kriminal/item/39455-zhitelya-skadovska-zatrimali-za-vimagannya-nerukhomogo-majna-foto#sigProId8e643b631f

Відділ комунікації поліції Херсонської області