Жителька Херсона засуджена на 5 років ув’язнення за крадіжки гаманців

5 лет назад 0

На рахунку зловмисниці 6 крадіжок гаманців з грошима, скоєних в магазинах. Під час сьомої крадіжки зловмисницю затримали пильні перехожі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

46-річна крадійка обирала у якості жертв жінок з дитячими візочками. Поки потерпілі роздивлялися товар в магазині, зловмисниця викрадала з сумочок, які були у візочку або висіли на ручці, гаманці з грошима. Молоді матусі втрачали від двох до восьми тисяч гривень.

Під час чергової крадіжки гаманця зловмисницю помітила продавець магазину і почала голосно кричати. Крадійка вибігла з магазину, її наздоганяли потерпіла разом з іншими відвідувачками. На вулиці жінкам допоміг чоловік, який зупинив зловмисницю.

Затримана була 9 разів судима за крадіжки, грабежі та наркозлочини. Гроші потерпілих, за її словами, вона витратила на купівлю нового мобільного телефона.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч.2 ст.186 КК України «Грабіж». Суд визнав жінку винною у інкримінованих їй злочинах та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.